RETETE
În lumea rapidă în care trăim, cu tot mai mult accent pe alimentația sănătoasă și modul de viață echilibrat, alegerea mijloacelor prin care pregătim mâncarea devine crucială. Un instrument c... Read more
Făina neagră este un tip de făină folosită în special în bucătăria asiatică și africană. Aceasta este obținută prin măcinarea cerealelor integrale, cum ar fi grâul, orezul, porumbul sau hriș... Read more
Ce poate fi mai gustos si mai sanatos in aceasta perioada rece decat o crema supa care incalzeste si revitalizeaza corpul. Iubesc supele creme, mai ales ca se fac foarte usor, sunt gustoase... Read more
Eruca sativa, planta ca a imprumutat si numele de rucola, poarta la noi denumirea de voinicica. Avand un gust placut racoritor, frunzele de rucola au un aport semnificativ de elemente nutrit... Read more
Masa de dimineata este cea mai importanta deoarece organismul nostru, pentru a functiona si pentru a da randament, are nevoie de nutrienti. Dar, de multe ori, timpul nu ne permite sa ne pute... Read more
Din fericire, cura de detoxifiere cu salata poate fi urmata in orice anotimp deoarece multe legume pot fi cultivate in sere si culese mai tarziu. Fara aragaz, fara efort, salata greceasca es... Read more
Serveste-i pe cei dragi cu un dulce delicios, dar mai bun pentru inima. Banana pisata inlocuieste untul traditional si faina integrala de grau asigura cerealele integrale in aceste prajiture... Read more
Nu stiu cum sunt unii, dar mie nu-mi place sa petrec foarte mult timp in bucatarie, de aceea sunt mereu in cautare de retete rapide si gustoase. O reteta geniala, si cred pe gustul tuturor,... Read more